Visie

Voeding, beweging, ademhaling

Er wordt gezegd: ‘je bent wat je eet’. Dat is waar, maar vlak beweging en ademhaling niet uit. In mijn traject zijn deze drie factoren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het doel? Balans natuurlijk!

Pijler 1 | Voeding

Als ‘je bent, wat je eet’, dan heeft alles wat jij in je mond stopt gevolgen voor hoe jij je voelt. Direct of indirect. Veel mensen denken dat gevolgen van eten erbij horen; de after dinner dip is zo’n mooi voorbeeld. Ik weet wel beter.

Goed eten hoeft niet lastig te zijn en hoeft al helemaal geen dieet te zijn. Daar geloof ik sowieso niet in. Zullen we samen bekijken welke voeding bij jou past? Dan kun jij weer vol energie, zonder klachten en stralend door het leven!

Pijler 2 | Beweging

Beweging is belangrijk. Voor je lijf, maar ook voor je hoofd. Het zorgt er o.a. voor dat je ontspant en werkt stress verlagend. Als je op de juiste manier traint natuurlijk. Te hard of juist te weinig bewegen kan jouw hormonen behoorlijk verstoren.

Wat goed is, verschilt per persoon. Daar leer ik je graag meer over, zodat we samen een bewegingspatroon ontwikkelen dat goed is voor jou.

Pijler 3 | Ademhaling

Ademhalen, het lijkt zo makkelijk. We doen het allemaal. Maar wist je ook dat echte, bewuste ademhaling bijdraagt aan een goede hormoonhuishouding? Dat je met diepe ademhaling je geest en lichaam weer als één samen kunt laten werken?

In de waan van de dag schiet het er vaak bij in, maar ik geef je graag praktische oefeningen om dit terug te brengen in jouw leven. Samen met jou zoek ik hoe je jouw geest en lichaam in balans krijgt met de juiste aandacht en ademhaling.

Esther neemt echt de tijd, luistert goed naar mij, is niet oordelend en geeft op een respectvolle manier begeleiding. Ze denkt actief met je mee om de adviezen/tips praktisch in te plannen in je leven (want je kan niet alles in één keer veranderen of goed doen). Al met al een erg fijne coach met waardevolle adviezen

Claudia van beek

Dit is een nieuwe slide

Niet Claudia van beek

Esther blinkt voor mij uit als hormoon & leefstijl coach door haar heldere, praktische en no nonsense benadering van wat "gezond leven" inhoud. Door heldere gesprekken en voorbeelden en tips op maat, heeft Esther me geïnspireerd om op een hele subtiele doch zeer effectieve manier mijn leefstijl in balans te krijgen. Esther haar kracht is" practise what you preach". Ze is het levende voorbeeld van hoe een gezond leven hand in hand gaat met een gelukkig leven waarin alle ruimte is voor heerlijk eten, borrelen met vrienden en af en toe alle regels even loslaten. Ik raad Esther aan voor een ieder die opzoek is naar een vitaal en gelukkig leven zonder drastische maatregelen, maar wel met maximaal resultaat.

Renske

Wil je meer weten?

Heb je alle informatie gelezen en is het herkenbaar? Ben je geprikkeld of juist enthousiast? Zin om aan de slag te gaan? Dan wil ik je heel graag ontmoeten! Vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dankjewel, ik heb je inzending ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier.