Over esther

Over Esther

Mijn reis startte met het lezen van veel, heel veel, boeken over voeding, beweging en ademhaling. Vervolgens voegde ik daar zo nu en dan een webinar of workshop aan toe. Met deze kennis en mijn eigen ervaring hielp ik andere vrouwen in mijn omgeving. Tot ik merkte dat het aansloeg. Dat het niet zomaar wat was, maar dat de juiste mix van voeding, beweging en ademhaling écht werkte. Dat was mijn teken om mijn missie ‘Elke vrouw verdient het om de beste versie van zichzelf te laten zijn, vanuit haar eigen kracht’ professioneel te ontwikkelen.

Mijn achtergrond

Ik schreef me in voor zowel de opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman als de opleiding Voeding & Overgang. Beide heb ik met succes afgerond. Toch ben ik nog niet uitgeleerd. De terugkerende thema’s voeding, beweging en ademhaling zijn sterk in ontwikkeling. Ik volg daarom met regelmaat bij- en nascholingscursussen en diverse seminars over o.a. je darmen en ademhaling. Om mijn kennis te verbreden volg ik op dit moment de opleiding tot Orthomoleculair therapeut.

Inmiddels deel ik mijn kennis en kunde graag met vrouwen om ze op een ‘zachte’ manier door een overgang te helpen. Ongeacht in welke fase je zit (veel klachten, lichte symptomen of helemaal geen klachten, maar juist preventief te werk wil gaan) kan ik helpen. Goede voeding, op de juiste manier bewegen/sporten en stressreductie zullen helpen om jouw hormoonbalans zo stabiel mogelijk te houden.

Balance is key

Zelf ben ik nog dagelijks bezig om de balans te behouden, door veel buiten te zijn (kitesurfen, wandelen en snowboarden), uitgebreid te koken en vooral te genieten van momenten die mijn pad kruisen.

Niets werkt zo goed voor de balans als het verzamelen van dagelijkse geluksmomenten.

Neem contact met me op

Esther neemt echt de tijd, luistert goed naar mij, is niet oordelend en geeft op een respectvolle manier begeleiding. Ze denkt actief met je mee om de adviezen/tips praktisch in te plannen in je leven (want je kan niet alles in één keer veranderen of goed doen). Al met al een erg fijne coach met waardevolle adviezen

Claudia van beek

Dit is een nieuwe slide

Niet Claudia van beek

Esther blinkt voor mij uit als hormoon & leefstijl coach door haar heldere, praktische en no nonsense benadering van wat "gezond leven" inhoud. Door heldere gesprekken en voorbeelden en tips op maat, heeft Esther me geïnspireerd om op een hele subtiele doch zeer effectieve manier mijn leefstijl in balans te krijgen. Esther haar kracht is" practise what you preach". Ze is het levende voorbeeld van hoe een gezond leven hand in hand gaat met een gelukkig leven waarin alle ruimte is voor heerlijk eten, borrelen met vrienden en af en toe alle regels even loslaten. Ik raad Esther aan voor een ieder die opzoek is naar een vitaal en gelukkig leven zonder drastische maatregelen, maar wel met maximaal resultaat.

Renske

Wil je meer weten?

Heb je alle informatie gelezen en is het herkenbaar? Ben je geprikkeld of juist enthousiast? Zin om aan de slag te gaan? Dan wil ik je heel graag ontmoeten! Vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dankjewel, ik heb je inzending ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis tijdens het verzenden van het formulier.